Opis forum
Użytkownik
dla mnie zrobił to ktoś kto ją zna, była z kimś umówiona , nie wygląda to na działanie przypadkowej osoby
Ja mam kilka wersji ...
1. Uważam ze facet ktory szedl w koszuli raczej tego nie zrobił poniewaz gołymi rękami i na boso cięzko byloby mu schowac zwłoki ...
Chyba ze je wrzucił do morza lub wciągnął do auta ...
2 .Mozliwe rownież że dziewczyna poprostu była już zmeczona drogą i ktoś jej zaproponował zeby ją odwiezc... ona lekko podpita i zła oraz zmeczona zgodzila sie... niestety ten ktoś ją zaatakował.
3. Nie ktorzy pisali ze to mogł byc ktos kto ją zna ? mozliwe ale raczej nie bylo to zaplanowane bo nikt nie mial pewnosci ze wlasnie wtedy ona sie obrazi i wyjdzie ...
Użytkownik
sądzę że ta scena z obrażaniem to było jej zagranie żeby pójść się z kimś spotkać, spokojna osoba, jak pisali , dobrze ułożona, a robi awanturę dziką o obcego faceta na dyskotece własnej przyjaciółce
No ale to tez jest troszke dziwne przeciez nie mogla sie umowic z kims na kiedy indziej ? Albo nie mogla poprostu powiedziec znajomym ze jest z kims umowiona ?
Przeciez to nie jej rodzice oni chyba jej nie zabraniali widywania sie z kims innym ?
Użytkownik
nie wiem dziwne mi się wydaje to jej zagranie, nie pasujące do rzekomo spokojnej zrównoważonej osoby, nawet po alkoholu
Ciężko to teraz stwierdzic nie znamy iwony także nie wiadomo jaką jest osobą ... może miała wybuchowy chrakter ? a wiadomo że przed kamerami ani znajomi ani rodzina nie będą jej oczrniać zwłaszcza w takiej sytuacji...
Użytkownik
sądzę że jeśli zniknęła to i tak nie przy tym ostatnim gdzie ją widzieli , zejściu 63 tam się kręci tyle ludzi, dzisiaj normalnie tłumy dzikie łaziły po plaży lesie , bo tam jest akurat główne zejście z Jelitkowa, parking , a na wydmy ciężko zejsć w tamtym miejscu
Użytkownik
tam jest duży ośrodek wczasowy, obok są domy i akademik dla Polibudy, obok przy plaży są takie baraki stacji metrologicznej czy czegoś, a kawałek dalej są ogrodzone wystawa rzeźby z piasku - podejrzewam że nawet nocą ktoś tam pilnuje
Użytkownik
najpierw musiała by minąć strzeżone osiedle Neptun Park , gdyby od razu skręciła, tam na bramce też pilnują i są na pewno kamery wokół, ja sądzę że zeszła raczej na plażę , żeby szybciej i wygodniej dojść i planowała wyjść przy molo w Brzeźnie
Użytkownik
nie wiem , mi się wydawało, że zeszła , takie sprawiało to wrażenie ale może to tylko złudzenie
Mam kontakt z jeszcze jedna dziewczyna z tamtad jest nie daleką sąsiadka Iwony ... Nie zna jej osobiście ale mają wspolnych znajomych ona mowi ze tam całe grupy ludzi chodzą i juz ktorys raz z rzędu przeszukują teren ...
Jak dam rade sie z nią dogadac a do 4 tego nic sie nie wyjaśni to może dołączymy sie do tej grupy ?
Bo jak widac ludzie z kafe tylko szukają sensacji ... Mnostwo osob odezwalo sie o linka... ale ciezko juz im wypowiedziec swoje zdanie... a moglby byc fajny zbior informacji dla poszukujacej ... moze ona by cos skojarzyla?
ale wsumie ciesze sie ze mam kontakt z tamta dziewczyna widac ze jest normalna i latwiej bedzie nam z nimi niz my tylko w dwie nic nie zdzialamy !